Deputatul Mihai Sturzu a fost ales, sambata, la Brasov, presedinte al Tineretului Social-Democrat, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie.

Mihai Sturzu a fost singurul care si-a depus candidatura pentru presedintia TSD.

Potrivit MEDIAFAX, din echipa de conducere a TSD mai fac parte Ioana Pop, aleasa presedinte executiv, Gabriel Petrea - secretar general, Marius Dunca - presedinte al Consiliului National si Andrei Tinu - vicepresedinte.

In cadrul Congresului, tinerii social-democrati au adoptat si rezolutii privind infiintarea TSD Diaspora si TSD Republica Moldova.

Mihai Sturzu, in varsta de 34 de ani, s-a nascut la Bucuresti, dar a crescut la Brasov. El a studiat la Colegiul National "Unirea" din Brasov si a absolvit Facultatea de Jurnalism, Universitatea Hyperion din Bucuresti in 2004.

In anul 2010, Sturzu a devenit membru al PSD si purtator de cuvant al TSD. Din iunie pana in decembrie 2012 a fost consilierul premierului Ponta pe probleme de tineret. Tot in 2012, a fost ales deputat.

La Congresul TSD de la Brasov, organizat sub sloganul "Dam forta generatiei noastre", au participat aproximativ 2.000 de membri ai organizatiei de tineret din intreaga tara, dar si liderul PSD, Victor Ponta, presedintele executiv Liviu Dragnea, Contantin Nita, Ecaterina Andronescu si Titus Corlatean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.