Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie in care va reafirma Parteneriatul strategic politic si militar si va aborda perspectivele acestui parteneriat, precum si includerea Romaniei in Visa Waiver.

Premierul a precizat totodata ca, in vizita programata pentru saptamana viitoare, se va intalni si cu presedintele Bancii Mondiale si reprezentanti ai companiilor Motorola, Exxon, Chevron, IBM si Hewlett-Packard, pentru discutii privind proiecte de investitii in energie, IT, industria de utilaje si tehnologii moderne.

Potrivit MEDIAFAX, seful Guvernului a aratat ca nu a solicitat o intrevedere cu presedintele american Barack Obama.

Ponta a confirmat, joi seara, ca va efectua, saptamana viitoare, o vizita in Statele Unite ale Americii, aratand ca aceasta a fost programata demult, dar a existat o perioada incerta, din cauza crizei politice de la Washington.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.