Privatizarea CFR Marfa a fost discutata de trei ori in CSAT, unde presedintele Traian Basescu si sefii serviciilor de informatii au spus foarte clar ca nu exista nimic ilegal si imoral, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca el este prieten cu Gruia Stoica asa cum este "prieten" si cu Basescu.

"Nu cred ca presedintele a mintit la CSAT, pentru ca este o institutie publica. Practic, a mintit astazi. Este o mentalitate securista de care nu va scapa toata viata, aceea de a baga tot felul... Mentalitatea securita, cand o dobandesti dupa atatia ani, stau cu ea pana la moarte", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti daca exista o relatie de prietenie intre el si Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman, declarat castigator la privatizarea CFR Marfa, Ponta a raspuns: "Cum sunt prieten si cu domnul Basescu".

Citeste si: Basescu: La CFR Marfa, Ponta a vrut sa isi ajute un prieten si a iesit prost


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.