PNL precizeaza, intr-un comunicat, ca a respectat intotdeauna dreptul la libera exprimare si diferentele de opinie, dar se opune "in mod categoric oricarei forme de agresivitate" indreptate nu numai impotriva unui ministru, ci impotriva oricarui cetatean.

"Partidul National Liberal sustine dreptul oricarui cetatean de a protesta pasnic, dar dezaproba ferm orice fel de actiuni violente. Noi am respectat intotdeauna dreptul la libera exprimare si diferentele de opinie, dar ne opunem in mod categoric oricarei forme de agresivitate indreptate nu numai impotriva unui ministru, ci impotriva oricarui cetatean", se arata intr-un comunicat transmis vineri de liberali.

Potrivit MEDIAFAX, PNL mentioneaza ca nu a contestat niciodata actiunile de protest pe subiectul Rosia Montana. "Mai mult de atat, ministrul liberal al Afacerilor Interne, Radu Stroe, a avut o atitudine extrem de deschisa fata de manifestarile din Piata Universitatii", adauga sursa citata.

"Atunci cand apare o tema de natura sa scindeze societatea, solutia nu este violenta, ci dialogul, iar Partidul National Liberal a demonstrat de fiecare data ca respecta toate punctele de vedere si este deschis discutiilor", se mai arata in comunicat.

In ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, PNL precizeaza ca si-a exprimat clar pozitia, manifestata si prin votul dat de liberalii din Comisia parlamentara speciala si anume "un «nu» categoric" acestui proiect.

Citeste si: Noua suspecti identificati in cazul incidentului in care a fost agresat ministrul Culturii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.