Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, despre esecul privatizarii CFR Marfa, ca premierul Ponta "a vrut sa isi ajute un prieten" si "a iesit prost".

"Nu spun ca sunt lipsit de date, ci sunt mai intime, de familie. A vrut sa isi ajute un prieten, un amic in orice caz, si a iesit prost", a spus Traian Basescu, intr-o emisiune difuzata de B1 TV si evz.ro, transmite MEDIAFAX.

Presedintele a mai spus ca "miza era prelungirea termenului de plata, in speranta ca GFR-ul va gasi sursa de finantare", inclusiv la "Eximbank-ul romanesc, care este controlat de PSD in acest moment".

Seful statului a mai spus ca CFR Marfa nu e companie de tip chiosc, potetialulul acesteia este urias, iar privatizarea nu se face intr-o luna sau doua.

"Ce va pot spune este ca va fi o privatizare ca la carte", a spus Basescu despre ce se va intampla de acum incolo cu privatizarea CFR Marfa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.