Deputatul Remus Cernea a respins, joi, printr-un comunicat, acuzatiile de incompatibilitate, mentionand ca a fost administrator al unei firme care nu a avut nicio activitate timp de 6 ani, iar la inceputul mandatului si-a cedat partile sociale in valoare de 100 de lei si a fost inlocuit din functie.

"Astazi se va incerca discreditarea presedintelui Partidului Verde Remus Cernea prin aruncarea in presa a unei suspiciuni cum ca ar fi incompatibil. Remus Cernea a fost administrator al unei firme care nu a avut nicio activitate timp de 6 ani. La inceputul mandatului de deputat Remus Cernea si-a cedat partile sociale in valoare de 100 RON si a fost inlocuit din functia de administrator", se arata intr-un comunicat transmis de Partidul Verde, potrivit MEDIAFAX.

Remus Cernea mentioneaza ca a depus aceste acte in original la Parlament, la Comisia juridica, de disciplina si imunitati.

"Conform literei si spiritului legii Remus Cernea nu este incompatibil", se mai arata in comunicat.

Citeste si: ANI: Remus Cernea, in incompatibilitate pentru ca a fost si administrator de firma


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.