Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat ca Andrei Gerea, propus de PNL ministru al Economiei, este "un parlamentar respectabil", dar care nu are nicio tangenta cu domeniul respectiv" si a apreciat ca guvernarea "inseamna mai mult decat doi oameni care vorbesc la televizor prin rotatie".

"Remarcam dificultatea USL de a gasi cadre competente pentru guvernarea tarii. Mi se parea ca aceste partide care au promis marea cu sarea, anul trecut, sa aiba si echipamentul necesar pentru guvernare. Din pacate, guvernarea insemana mai mult decat doi oameni care vorbesc la televizor prin rotatie sau simultan la talk show-urile de seara", a precizat Catalin Predoiu, intr-o conferinta de presa, dupa sedinta BPN al PDL, transmite MEDIAFAX.

El a spus despre Andrei Gerea ca "spera sa se califice daca nu e calificat".

"In general, un ministru ar trebui sa fie competent, sa cunoasca domeniul, sa nu aiba probleme de integritate sau probleme penale si sa nu aiba conflicte de interese economice cu domeniul pe care-l gestioneaza. Din cate am inteles, a fost destul de dificil sa gaseasca un astfel de om, ramane de vazut daca are competentele necesare, pentru ca inteleg ca nu are nicio tangenta cu domeniul respectiv, e un parlamentar respectabil, ramane de vazut daca va performa sau nu", a mai spus Predoiu despre Andrei Gerea.

Andrei Gerea a fost propus de PNL pentru postul de ministru al Economiei, in urma demisiei lui Varujan Vosganian, in 7 octombrie. Interimatul functiei a fost asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu.

Andrei Gerea, lider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, a fost propus de PNL pentru postul de ministru al Economiei, pe postul ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian, in 7 octombrie. Interimatul functiei a fost asigurat de vicepremierul Daniel Chitoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.