Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, marti, dupa sedinta PNL, despre afirmatiile liderului PDL Vasile Blaga in cazul privatizarii CFR Marfa, ca acesta face "niste acuzatii pe care trebuie sa le sustina".

Despre o posibila motiune simpla pe Transporturi, anuntata de liderul PDL Vasile Blaga, Ramona Manescu a comentat: "Domnul Blaga face in Parlament ce trebuie sa faca orice lider de grup parlamentar. Poate sa depuna cate motiuni doreste dumnealui, numai sa fie fundamentate si sa aibe sanse sa le treaca".

Despre afirmatiile lui Vasile Blaga in cazul privatizarii CFR Marfa, Ramona Manescu a precizat ca liderul PDL ar trebui sa spuna despre ce este vorba in cazul acestei privatizari, transmite MEDIAFAX.

"Sa spuna domnul Blaga, atunci, despre ce este vorba. Face niste acuzatii pe care trebuie sa le sustina", a adaugat ministrul Transporturilor.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca nefinalizarea privatizarii CFR Marfa reprezinta "un nou esec marca Victor Ponta" si a precizat ca le va propune democrat-liberalilor ca PDL sa introduca o motiune simpla in Parlament pe aceasta tema.

"Din pacate, este un nou esec marca Victor Ponta si lucrul acesta era previzibil, pentru ca a fost o manareala de la cap la coada, intregul proces de privatizare, aduceti-va aminte cum s-au schimbat regulile in timpul jocului, pe parcurs au fost si datorii de peste 147 milioane de euro, ori pe parcurs s-a acceptat plata in rate. Noi vom introduce, o sa le propun colegilor, o motiune simpla, in Parlament, ca sa ne explice exact despre ce e vorba, ca nu e vorba numai de prostie si din pacate un nou esec al premierului sau este vorba si despre altceva", a sustinut Blaga, inainte de sedinta BPN al PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.