Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, despre privatizarea CFR Marfa, ca este "un esec de etapa", de care nu se fac vinovati nici actualul ministru al Transporturilor si nici fostul ministru.

"Salut decizia curajoasa si ferma a ministrului actual al Transporturilor, Ramona Manesscu, care, fara a mai despica firul in patru, a aplicat foarte strict conditiile contractuale si legea", a comentat Crin Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit liderului PNL, "chiar daca va exista o intreaga dezbatere si se va discuta despre esecul acestei privatizari, este un esec de etapa, pentru care nu este de vina nici ministrul actual al Transporturilor si nici fostul ministru".

"Din punctul de vedere al ministrului, trebuia sa primeze respectarea exacta a legii, ceea ce Ramona Manescu a facut si pentru care o felicit. Restul, explicatii mai pe larg, vom avea si noi si dumneavoastra dupa ce vor fi analizate", a mai declarat Crin Antonescu.

Presedintele PNL a aratat ca Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, a avut doua teme mari ca detinator al portofoliului, deblocarea fondurilor europene si incheierea cu succes, la etapa la care se afla, a procesului de privatizare CFR Marfa. "Relu Fenchiu a parcurs procesul respectiv, atat domnia sa, cat si premierul au fost multumiti si sigur ca l-am felicitat pentru un obiectiv atins", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a mentionat, legat de ceea ce s-a intamplat intre timp, este "o discutie generala". "Vom discuta si noi, asteptam sa fim informati mai pe larg de noul ministru al Transporturilor", a spus el.

Citeste si: Privatizarea CFR Marfa a esuat! O luam de la capat cu o alta privatizare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.