Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru interimar al Economiei, a declarat, luni, ca a delegat o parte din competentele de la ministerul al carui portofoliu il detine ca interimar secretarului de stat Bogdan Badea, adaugand ca nu l-a delegat pe Remus Vulpescu.

Chitoiu a infirmat faptul ca l-ar fi delegat pe directorul sau de cabinet, Remus Vulpescu, pentru a se ocupa de ministerul Economiei.

"Nu (l-am delegat pe Remus Vulpescu, n.r.). Domnul Remus Vulpescu este directorul meu de cabinet la ministerul Finantelor Publice si a fost in prima zi cand am fost numit prin decret prezidential ministru interimar si a indeplinit formalitatile de preluare a mandatului de la domnul ministru Varujan Vosganian", a precizat Chitoiu, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca cel caruia i-a delegat o parte din competente este secretarul de stat Bogdan Badea din cadrul Ministerului Economiei.

Intrebat de ce este nemultumit ministrul demisionar Varujan Vosganian in privinta lui Remus Vulpescu, Chitoiu a raspuns: "Nu stiu, intrebati-l pe domnul ministru Vosganian".

El a precizat ca nu a discutat pe aceasta tema cu Vosganian intrucat nu a fost intrebat de acesta. "Nu am discutat, ca nu m-a intrebat", a spus Chitoiu.

Fostul ministru a precizat ca pana in acest moment au fost contabilizate mai multe propuneri de inlocuitor pentru Varujan Vosganian la Ministerul Economiei, propuneri care provind atat din zona politica, precum si din cea tehnocrata.

"In discutie sunt mai multe propuneri. Ele vor fi supuse sedintei de maine (marti, n.r.) la BPN. Exista propuneri din ambele zone (politica si tehnocrata, n,r,)", a mai spus Chitoiu.

In prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chitoiu, care asigura interimatul la Ministerul Economiei, dupa demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte si din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Citeste si: Vosganian pe blog: Stiti cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.