Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor.
Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European.

"Urmatorul test electoral va fi campania pentru europarlamentare, urmata de finala pentru prezidentiale, la care, cu siguranta, va participa Dan Diaconescu. Se contureaza, incet-incet, si o lista a PPDD pentru Parlamentul European, evident ca lista il va avea in frunte pe Dan Diaconescu, iar pe locurile urmatoare, presedintele partidului, Simona Man, prim-vicepresedintele Diana Voiculescu, eu, Liviu Neagu, in calitate de secretar general, si ceilalti colegi din Biroul National de Coordonare. Sunt convins ca vom obtine 20% la alegerile europarlamentare", a spus Neagu, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.