Premierul Victor Ponta spune ca sfatul sau catre Dan Sova si catre ceilalti ministri este ca daca exista tentative de mituire a lor sa sesizeze imediat DNA, el precizand ca in vizita pe care a facut-o in China nu a avut in delegatie niciun om de afaceri.

Intrebat de jurnalisti, joi, la Giurgiu, daca a fost informat de catre Dan Sova despre incercarea unui om de afaceri de a-l mitui, premierul a raspuns: "E sfatul meu si pentru domnul Sova si pentru ceilalti ministri: daca se intampla sa vina cineva cu o oferta, sa se duca direct la DNA. M-a instiintat. Nu stiu sa va dau cazuri concrete, este un indemn pe care l-am facut tuturor ministrilor, secretarilor de stat: «exista vreo tentativa din partea cuiva, mergeti imediat la DNA»".

Intrebat daca tentativa de mituire a lui Sova a avut loc in vizita sa din China, in luna iulie, Ponta a spus ca din delegatia care l-a insotit nu a facut parte niciun om de afaceri, transmite MEDIAFAX.

"Nu cunosc detalii. Eu nu am avut niciun om de afaceri in delegatie cu mine in China. Atunci m-ati criticat pentru asta, acum sper ca nu ma criticati ca nu am avut oameni de afaceri in delegatie. Deci eu nu am avut niciun om de afaceri in delegatie in China, poate a fost in alta vizita a domnului Sova", a adaugat Victor Ponta.

Citeste si: Calin Roman, cel care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.