Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, la finalul sedintei USL, ca a venit la aceasta reuniune si pleaca "cu sperante" in functionarea USL, insa nu a primit "garantii" sau "raspunsuri concrete" la problemele ridicate saptamana trecuta.

Constantin a fost intrebat daca a primit garantii in urma sedintei USL ca partenerii nu se vor mai "sta la panda, sa se atace", asa cum a afirmat vineri.

"Nu s-au dat garantii si nici nu s-au cerut explicatii, ci plecam cu totii de aici cu o mare speranta. Eu am discutat si am pus problema la fel de transant si astazi cum am pus-o si vineri. Cred ca este momentul ca toate aceste declaratii - cred, nu am asteptat un raspuns - sa le facem in interiorul USL, sa nu cream impresia electoratului ca stam sa ne atacam. Este momentul sa demonstram ca USL poate sa-si duca proiectele pana la capat. Asta a fost speranta cu care am venit si cu care plec, chiar daca nu s-au dat raspunsuri transante in acest sens", a declarat Constantin, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PC, Daniel Constantin, aprecia, vineri, ca s-a ajuns "intr-o situatie incredibila", ca anumiti parteneri din USL "sa stea la panda, sa atace pentru a capitaliza politic pe seama declaratiilor celuilalt", el opinand ca este nevoie, "de urgenta", de o reuniune a USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.