Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sediul PSD, ca nu ia in calcul sa demisioneze din Guvern, pentru ca este vorba de acuzatii nefondate la adresa sa, el mentionand totodata ca aceste acuzatii nu au legatura cu activitatea sa in Executiv.

"Nu este o mare surpriza pentru mine, mai ales dupa ce joi am vazut si eu la televizor comanda data de Traian Basescu la DNA, sa trimita dosarul in instanta", a declarat Liviu Dragnea, in timp ce iesea din sediul PSD, dupa sedinta BPN, insotit de premierul Victor Ponta, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca, din punctul sau de vedere, este si un lucru bun in "nebunia asta", si anume ca opinia publica are posibilitatea sa vada toate acuzatiile din dosar, "care spun ca o activitate de capanie electorala este de fapt infractiune".

"Faptul ca sunt acuzat ca am trimis niste mesaje pe care nu le-am trimis, ca am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat si pentru ca oamenii au venit la vot, asta este o lovitura, dupa parerea mea, destul de tare la temelia democratiei", a mai declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca nu ia in calcul sa demisioneze din Guvern, pentru ca este vorba de acuzatii nefondate la adresa sa si, in plus, "sunt niste proiecte la care s-a angajat", pe care vrea sa le duca la capat, acuzatiile care i se aduc neavand legatura cu activitatea sa in Executiv.

Dragnea a mai spus ca merge in instanta nu ca sa isi probeze nevinovatia, ci asteapta ca procurorii sa probeze aceste "acuzatii absurde".

Intrebat de ce se considera "tinta presedintelui", Liviu Dragnea a raspuns: "Din prea multa dragoste!". "Cred ca ma iubeste foarte mult domnul Traian Basescu", a adaugat Dragnea.

Citeste si: Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.