Premierul Victor Ponta a comentat, luni, trimiterea in judecata a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul privind referendumul din 2012, el declarandu-se convins ca "judecatorii vor infirma aceste acuzatii suta la suta politice".

Ponta a sustinut ca in cazul dosarului lui Liviu Dragnea este vorba "doar despre acuzatiile unui procuror", iar dupa ce judecatorii vor vedea despre ce este vorba, "va ramane doar inca un dosar politic, ca altele in ultimii o suta de ani".

El a spus ca modul in care a decurs ancheta seamana cu "procesele staliniste", Ponta reclamand faptul ca a fost refuzata audierea sa, desi el a cerut sa fie audiat, transmite MEDIAFAX.

"Ori suntem toti vinovati care am votat la referendum, ori nu suntem nici unul. De ce l-am desemnat pe Dragnea, de ce nu l-am desemnat pe altul sa plateasca?", a mai spus Ponta.

Citeste si: Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.