Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, inaintea sedintei USL, ca in Uniune este "ca in marile iubiri", in sensul ca in fiecare zi se ia totul de la inceput.

Solicitat sa comenteze o declaratie a presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia luni se decide daca in USL se merge mai departe, Antonescu a raspuns: "Nu stiu daca azi decidem. Putem decide la fiecare sedinta daca mergem sau nu. E ca in marile iubiri, in fiecare zi se ia totul de la inceput".

Antonescu a precizat ca el nu are alte planuri, asa cum a sugerat Dragnea, respectiv ca poate ar vrea sa fie candidatul dreptei la prezidentiale.

"Nu am alte planuri, eu respect planurile pe care le-am angajat in fata cetatenilor", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Solicitat sa comenteze afirmatia premierului Victor Ponta, care a spus ca iesirea lui Antonescu de vineri, pe tema procurorilor, a fost "naucitoare", presedintele PNL a raspuns, ironic: "Cine era naucit?".

El a mai aratat ca sondajele pe care le-a vazut el referitor la prezidentiale nu concorda cu cele vazute de premier.

Solicitat sa comenteze declaratia premierului, care a spus ca Antonescu scade in sondaje daca ataca guvernarea, liderul PNL a replicat: "Nu stiu ce sondaje a vazut domnul Ponta. Ultimele doua sondaje pe care le-am vazut eu nu aratau acest lucru, dar asta are mai putina importanta. Nu tot ceea ce facem facem cu gandul numai la sondaje".

Antonescu a sustinut ca in sedinta de luni a USL se discuta agenda parlamentara si guvernamentala.

"Nu facem acum prelucrari de materiale. Nu avem nimic de explicat. Avem de discutat chestiuni de agenda parlamentara si chestiuni de agenda guvernamentala", a spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.