Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, inaintea sedintei USL, daca in aceasta reuniune se va transa, asa cum aprecia vicepremierul Liviu Dragnea, daca Uniunea merge mai departe, el raspunzand: "Mergem mai departe, ce sa mai transam?".

Solicitat sa comenteze pe marginea criticilor reciproce din ultima perioada, Ponta a raspuns: "In ce ma priveste, nu cred ca m-ati auzit cu vreo critica si nici nu o sa ma auziti vreodata in public cu vreo critica la adresa colegilor mei".

Ponta a precizat, pe de alta parte, ca el nu s-a oprit din a-si face treaba ca premier, transmite MEDIAFAX.

Solicitat sa comenteze declaratia lui Antonescu, potrivit caruia in USL e ca in marile iubiri, in fiecare zi se ia totul de la capat, Ponta a raspuns: "Eu nu m-am oprit niciodata din a-mi face treaba ca prim-ministru al USL si nici nu ma voi opri cat timp voi fi prim-ministru".

In ceea ce priveste sondajele de opinie, despre care Antonescu a spus ca nu denota faptul ca ar scadea in sondaje, Ponta a precizat ca, in aceasta situatie, totul este perfect.

"Atunci e excelent, e perfect. Deci, daca e in urcare, inseamna ca ne-am atins toti scopul. Eu asta vreau. (...) Nu sunt eu seful de campanie al domnului Antonescu. Eu sunt doar alaturi de toti cei din USL, suntem cei care o sa-l votam", a mai spus Ponta.

El a precizat ca nu a fost "naucit" de declaratiile lui Antonescu de vineri, cand liderul liberal s-a pronuntat asupra problemei procurorilor, aratand ca declaratiile au fost "naucitoare".

"Naucit, eu? Nu sunt naucit deloc. Pai stati asa, declaratiile pot fi naucitoare. Eu nu sunt naucit deloc, dimpotriva", a mai spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.