Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca va cere ca in acest for legislativ sa se organizeze "o dezbatere serioasa despre starea justitiei", el apreciind ca, "de ce nu", s-ar putea ajunge si la un pact national pentru independenta justitiei, cu criterii, obligatii si reguli.

"In calitate de presedinte al Senatului voi cere colegilor ca la Senat sa organizam o dezbatere serioasa despre starea justitiei. Sa invitam si presedintele, premierul, ministrul Justitiei, procurorul general, sful DNA, presedintele CSM", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca, "in locul unui troc politic semiocult", "de ce nu, poate sa ajungem la un pact national pentru independenta justitiei, cu criterii, cu obligatii cu reguli".

"Sper sa am sustinerea Senatului pentru organizarea unei astfel de dezbateri politice fundamentale", a mai spus Antonescu.

Citeste si: Antonescu: Este inacceptabil ce a facut Ponta! Sper ca a fost o greseala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.