PDL cere demisia ministrilor Varujan Vosganian si Liviu Dragnea, a declarat, joi, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, aratand ca in numai 24 de ore s-a produs un "asalt USL asupra justitiei", pornind de la cazurile celor doi demnitari.

Andreea Paul a spus, intr-o conferinta de presa, ca "USL sacrifica economia" si ca "incapatanarea USL de a submina justitia este revoltatoare".

"In numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justitiei in privinta cazurilor Vosganian si Dragnea. Propria mafie si apararea ei cu orice pret sunt mai importante decat orice, chiar si decat propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian si a lui Liviu Dragnea", a spus Paul, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca Varujan Vosganian este acuzat de DIICOT de subminarea economiei nationale, iar USL il protejeaza, cu votul majoritar din Senat, de la judecata in instanta. Paul a aratat ca Vosganian sustine startegia USL de crestere a taxelor si impozitelor si "gireaza hotia USL".

Liderul PDL a mai spus ca Vosganian si este un "ministru debusolat", cu realizari in falimentul Oltchim si Rosia Montana.

"Fuga de lege si de decizie, lipsa de solutii, incompetenta, iresponsabilitatea declaratiilor si lasitatea sunt motive intemeiate pentru demisia lui Varujan Vosganian. Decat un ministru debusolat, mai bine unul demisionat", a mai spus Paul.

Citeste si: Basescu vrea sa denunte pactul de coabitare: "Ponta s-a bagat cu bocancii in justitie"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.