Colegiul Director al PDL a stabilit luni ca in perioada 7 octombrie - 15 decembrie sa fie desemnat candidatul partidului la functia de presedinte al Romaniei, urmand ca aceia care vor dori sa se inscrie in cursa sa faca acest lucru pana pe 14 octombrie, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga.

"Colegiul Director a stabilit calendarul desemnarii de catre PDL a candidatului la functia de presedinte al Romaniei. Perioada in care acest lucru se va intampla este 7 octombrie - 15 decembrie. Cei care vor dori sa se inscrie in cursa vor trebui sa faca acest lucru in perioada 7-14 octombrie, pentru a avea la dispozitie doua luni de zile pentru ca sa-si prezinte proiectul pentru Romania", a precizat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca aceia care isi vor depune candidaturile trebuie sa indeplineasca anumite criterii, printre care sa prezinte un proiect pentru Romania.

Blaga a precizat ca nu va intra in aceasta cursa interna, aratand ca presedintele partidului nu trebuie sa fie desemnat candidat pentru Palatul Cotroceni sau Palatul Victoria.

"Daca se va intampla ca la un moment dat partidul sa-mi ceara sa indeplinesc o functie publica, altcineva va trebui sa ia conducerea partidului", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.