Senatorul Mircea Diaconu le-a spus, duminica, participantilor la Conferinta Teritoriala a PNL Arges, ca cei din USL "prea se cearta in sufragerie si prea se impaca in dormitor", liderul PNL, Crin Antonescu, replicand: "Nu avem ce ne certa, ce ne impaca intrucat nu suntem la piata, nu tocmim pretul".

Senatorul liberal Mircea Diaconu a afirmat, duminica, la Conferinta Teritoriala a PNL Arges, la care au participat aproape 700 de reprezentanti ai filialelor din judet, precum si liderul PNL, Crin Antonescu, ca un cetatean l-a oprit pe strada si i-a spus ca "nenorocirea in orice familie vine din faptul ca parintii se cearta in sufragerie si se impaca in dormitor", iar dupa aceasta discutie a ajuns la concluzia ca si in USL se intampla la fel.

"Indraznesc sa spun ca familia in Romania are mult mai multa greutate si importanta decat in tari dezvoltate, civilizate, si ar trebui sa stim lucrul asta si sa tinem la el. Iata, mi-a zis acel om, «nenorocirea in orice familie vine din faptul ca parintii se cearta in sufragerie si se impaca in dormitor». Vine o clipa la USL-ul nostru ca si noi cred ca la fel facem. Ne certam prea in sufragerie si ne impacam prea in dormitor. Acum, probabil ca asa e natural sa fie, insa pana la urma puterea fiecaruia de a trece peste orice greutate, peste orice necaz, orice vas spart, trebuie sa insemne intelepciunea fiecaruia si mai ales pentru ca au de facut niste lucruri extrem de importante. Cata vreme ce avem de facut este mai important decat celelalte amanunte, trebuie sa avem intelepciunea mereu sa trecem peste ele. Motto-ul familiei mele, o familie veche, sunt casatorit cu sotia mea de 33 de ani si au fost momente foarte grele, poate sunt si azi, motto-ul familiei noastre este un vers din Ion Barbu: «Sa fim precum ne-am impacat». Asa ca, asta doresc si eu USL-ului si dumneavoastra tuturor", a afirmat Mircea Diaconu, in aplauzele liberalilor prezenti la Conferinta Teritoriala a PNL Arges, transmite MEDIAFAX.

In replica, presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca USL nu s-a format "ca o tocmeala", ci "pe criterii si pe argumente foarte solide", iar membrii aliantei nu sunt "ca la piata", unde sa aiba "ce se certa si ce se impaca".

"Cand s-a incheiat aceasta intelegere, ea nu s-a incheiat ca o tocmeala: «da-mi mie prim-ministru, ia si tu presedinte». Nu, ea s-a incheiat pe niste criterii, pe niste argumente foarte solide. Si eu, draga maestre Mircea Diaconu, nici in sufragerie, nici in dormitor nu ma cert si nu ma impac", a spun Crin Antonescu in aplauzele asistentei.

Presedintele PNL a continuat: "Nu ma cert si nu ma impac si nu avem ce ne certa si nu avem ce ne impaca pentru ca nu suntem la piata, pentru ca nu tocmim un pret, pentru ca nu dam de la unii spre altii ceva ce este doar al nostru. Discutia despre presedintia Romaniei este periculoasa, pentru ca putem sa dam sentimentul concetatenilor nostri ca presedintia asta a Romaniei este in buzunarul PNL-ului si incearca sa o sterpeleasca PSD-ul si dupa aceea ne ducem la ei, la PSD «hai domnule, dati-ne ce aveti voi in buzunar ca e al nostru». Dragii mei, presedintia Romaniei nu e nici la PSD, nici la PNL, nici la USL. Presedintia viitoare a Romaniei este in mintea, in sufletul si in votul fiecarui roman, lucru pe care nu-l avem noi".

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.