Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani", transmisa de ProTV, ce va face dupa ce i se termina mandatul de presedinte, seful statului raspunzand, in gluma, ca va iesi din politica "doar cu picioarele inainte".

"Stiti, as face o gluma pe care deja am facut-o tot la televiziunea dumneavostra. Probabil ca voi ramane in politica si o sa iau vorbele domnului Iliescu - ies din politica doar cu picioarele inainte", a spus Basescu.

El a precizat ca se va implica in politica dupa terminarea mandatului de sef de stat, dar nu va fi presedinte de partid sau presedinte onorific.

"Ma voi implica. Sa nu va ganditi ca voi fi presedinte de partid, niciodata. Nici presedinte onorific", a spus Basescu.

El a aratat ca dorinta sa a fost aceea de a creea Fundatia Miscarea Populara care sa genereze un partid pentru anul 2016, aratand ca, insa, lucrurile s-au precipitat, scrie MEDIAFAX.

"Dorinta mea, dupa ce am vazut viata politica, dupa ce vad si Piata Universitatii, a fost sa creez acea Fundatie Miscarea Populara care sa genereze un partid. Lucrurile s-au precipitat pentru ca in mintea mea ideea a fost un partid pentru 2016. Insa ideea a fost: Hai sa-l creeam cat mai repede. E adevarat, Fundatia trebuie sa ramana sa aiba concepte, sa aiba viziune pe care trebuie sa o transfere partidului", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.