Primul Congres al Organizatiei de Femei a UDMR a inceput, sambata, la Cluj-Napoca, la manifestare participand circa 200 de delegate din partea a 22 de filiale teritoriale, la final urmand sa se aleaga structura de conducere si sa se adopte Programul si Regulamentul de functionare al organizatiei.

La primul Congres Extraordinar al Organizatiei de Femei a UDMR, care se desfasoara, sambata, la cladirea Casino din Parcul Central din Cluj-Napoca, sunt prezenti si au transmis mesaje, printre altii, liderul Grupului UDMR din Senat, Marko Bela, vicepresedintele politic al Uniunii, Borbely Laszlo, ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, presedintele Organizatiei de Femei a PNL, Andreea Paul, vicepresedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sonia Draghici, vicepresedintele Organizatiei de Femei a PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, in cadrul manifestarii au fost difuzate mesajele video ale presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, si presedintelui Organizatiei Femeilor din PPE, Doris Pack, scrie MEDIAFAX.

Organizatorii manifestarii spun ca pe ordinea de zi a Congresului se numara evaluarea rezultatelor activitatii de organizare din perioada ultimelor trei luni de la infiintarea Organizatiei de Femei, definirea prioritatilor perioadei urmatoare, respectiv adoptarea Programului si Regulamentului de functionare al organizatiei.

Congresul se va incheia sambata dupa-amiaza cu alegerea membrelor din prezidiul national al Organizatiei de Femei a UDMR si a presedintelui organizatiei.

Infiintarea Organizatiei de Femei a UDMR a fost aprobata la cel de-al XI-lea Congres al UDMR care a avut loc in 25 mai, iar ulterior s-a format un comitet de initiativa care a coordonat procesul de infiintare a organizatiilor teritoriale de femei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.