Guvernul va aproba in urmatoarele trei-patru saptamani o lista cu proiectele prioritare, printre care si cele de infrastructura, multe dintre ele fiind multianuale, si vizeaza extinderea strategiei fiscale pe trei ani, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

"Bugetul multianual este o poveste lunga, e un vis pe care il am de mult timp. Sigur, nu e usor sa-l pui in practica, dar un pas important a fost facut prin crearea criteriilor de prioritizare a investitiilor publice. In urmatoarele 3-4 saptamani vom aproba in Guvern lista cu proiecte prioritare, printre care si de infrastructura, multe sunt multianuale", a afirmat Voinea la Bucharest Forum, transmite MEDIAFAX.

El a raspuns astfel unei intrebari privind bugetul multianual, pe care ar trebui sa-l aiba si Romania pentru a oferi mai multa stabilitate si predictibilitate.

Voinea a mentionat ca si bugetul pentru 2013 a fost completat cu proiectii pe doi ani.

"Vom avea extinderea strategiei fiscale pe trei ani, care reprezinta perspectiva stabila pentru politicile fiscale", a mai spus ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.