Dan Voiculescu afirma, pe blog, referindu-se la condamnarea sa la cinci ani de detentie cu executare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, ca este o nedreptate si transmite celor care nu il plac sa nu se bucure pentru ca orice s-ar intampla, revine.

"Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta administrativa; batrani uitati de stat si de societate", scrie Voiculescu in debutul posarii sale, intitulata "O nedreptate de parcurs".

Potrivit MEDIAFAX, el precizeaza ca va ataca decizia instantei si ironizeaza formularea din rechizitoriul DNA potrivit careia "toti cei implicati au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie".

"Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica", scrie Voiculescu.

Celor care il cunosc, Dan Voiculescu le transmite: "Sa nu-si faca griji!".

"Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN", isi incheie el postarea.

Citeste si: Dan Voiculescu, CONDAMNAT la 5 ani de inchisoare cu EXECUTARE in dosarul ICA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.