Vicepresedintele PDL Alin Tise, nominalizat ministru de Interne in Guvernul din umbra, spune ca membrii Executivului alternativ trebuie sa fie "cosmarul ministrilor" USL si sa faca "opozitie la baioneta".

Senatorul Alin Tise a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca PDL incearca, prin demersul de constituire a Guvernului din umbra, sa "profesionalizeze" activitatea politica.

"Incercam sa profesionalizam activitatea politica prin constituirea unui Guvern alternativa. PDL face un exercitiu pe care nu l-a mai facut nimeni, un proiect prin care desemneaza oameni care sunt potentiali ministri si care au rolul sa faca opozitie dura la ministrii actuali ai USL si la ministere si sa vina cu solutii. Pentru cei de la USL va trebui sa fim, zi de zi, cosmarul ministrilor, sa sanctionam derapajele puterii, sa facem opozitie la baioneta, sa oferim solutii alternative la probleme. PDL va face o monitorizare si sondaje pe ministrii nominalizati in Guvernul alternativa, iar cine nu va confirma si nu va fi performa va fi schimbat. Avem trei ani suficient timp", a spus Tise, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, PDL analizeaza si posibilitatea de a nominaliza "unele persoane alternative" pentru functii de secretari de stat, directori de agentii, "oameni din esaloanele doi si trei".

"Lumea trebuie sa se obisnuiasca cu aceste persoane in urmatorii trei ani", a spus Tise.

El a fost nominalizat de Catalin Predoiu ca ministru de Interne in Guvernul din umbra al PDL, urmand sa monitorizeze activitatea Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Dezvoltarii Regionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.