Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, spune ca il bucura decizia Curtii de Apel Alba Iulia, care i-a dat castig de cauza, pentru ca demonstreaza ca un primar nu este in incompatibilitate daca face parte din Adunarea Generala a Actionarilor la o societate cu capital integral de stat.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care isi exprima opinia cu privire la decizia favorabila data de Curtea de Apel Alba Iulia in procesul sau cu Agentia Nationala de Integritate, care a sustinut ca s-ar fi aflat in incompatibilitate, transmite MEDIAFAX.

"Ma bucur de aceasta hotarare favorabila a instantei", spune Iohannis, sustinand ca decizia instantei nu face decat sa confirme ceea ce el a sustinut de la inceput, respectiv ca nu este vorba despre o incompatibilitate.

"Decizia vine sa confirme ceea ce eu am sustinut de la bun inceput, si anume ca nu poate reprezenta un caz de incompatibilitate prezenta primarului -reprezentantul comunitatii respective - in Adunarea Generala a Actionarilor unei societati care ofera servicii de utilitate publica in intreaga regiune si care se afla integral in mana publica", arata Iohannis.

El mai spune ca decizia Curtii de Apel Alba Iulia i se pare cu atat mai corecta cu cat el nu a obtinut niciun venit din AGA Apa Canal Sibiu.

Citeste si: Klaus Iohannis a castigat procesul intentat ANI


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.