Premierul Victor Ponta a confirmat decizia Guvernului de a nu mai amana posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, prevederile legale in acest sens urmand sa fie aplicate astfel de la 1 octombrie.

"Nu, nu mai amanam deloc !", a spus Ponta, intrebat de MEDIAFAX daca Guvernul a amanat din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive.

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana in februarie 2014 aceasta posibilitate a fost discutat de Guvern, dar nu aprobat, au declarat anterior surse oficiale.

"Guvernul a discutat acest proiect, dar a decis sa nu il aprobe si sa nu mai amane posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive", au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, decizia a fost luata in urma unei discutii cu caracter inclusiv politic in sedinta de guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.