Elena Udrea scrie, pe Facebook, ca Victor Ponta devine "primul stand-up comedian al Romaniei" si ca premierul nu lasa nimic in urma decat "spectacol mediatic", purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, replicand ca deputatul PDL, la sfatul lui Traian Basescu, incearca sa atraga atentia asupra ei.

"Victor Ponta devine, rapid si sigur, primul stand-up comedian al Romaniei. Spun asta pentru ca, in urma cu cateva zile, ma acuza pe mine ca scriu pe FB in timp ce el munceste pentru tara. Ce sa vezi? Desi in vizita oficiala in Turcia, Premierul a avut timp sa posteze ieri (vineri, n.r.) de vreo patru ori pe pagina proprie de Facebook. Ironic este ca Victor Ponta a simtit nevoia sa filizofeze pe ceea ce se intampla cu Romania, criticand clasa politica a ultimilor 23 de ani, de care se dezice, pe motiv ca a generat doar scandaluri si nu a construit nimic", scrie Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea ii cere premierului sa se opreasca din "ipocrizie".

"Domnule Ponta, opriti-va odata din ipocrizie! Nu erati dvs. pe baricade la Inter anul trecut in vara la tentativa de lovitura de stat? Nu erati dvs., domnu' deputat Ponta, in 2007, cu cipilica rosie de Che Guevara pe cap la prima suspendare a lui Traian Basescu? Si ce ati construit dvs. vreodata, domnule Ponta? Sunteti Prim-ministru in functie, dar, in afara de spectacol mediatic, nu lasati nimic in urma. Cu siguranta nu veti face gazoductul Iasi – Ungheni, de unde, a doua zi dupa inaugurare, ati luat conductele si utilajele pentru ca e nevoie de recuzita si in alta parte. Pana si cele 165 de apartamente ANL pe care le-ati inaugurat luni la Targu-Jiu cu mare pompa sunt facute tot in mandatul meu de ministru al Dezvoltarii. Va recunosc insa pregatirea academica: sunteti doctor pe bune cand vine vorba de dublu discurs!", mai scrie Udrea.

In replica, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca Udrea 'asculta de sfaturile consilierului sau, presedintele Traian Basescu, si incearca sa atraga atentia asupra ei pentru a-si pregati candidatura la alegerile prezidentiale din 2014".

"Doamna Udrea simte o nevoie constanta de a atrage atentia, de a aparea in presa si de a se implica in chestiuni care nu o privesc. Probabil consilierul ei, presedintele Traian Basescu, o sfatuieste sa lanseze cat mai multe atacuri la adresa liderilor USL pentru a-si face imagine in vederea candidaturii la alegerile prezidentiale de anul viitor. Din pacate pentru echipa Udrea-Basescu, nu cred ca romanii mai sunt interesati sa auda despre esecurile sau realizarile unui fost ministru al turismului care a construit terenuri de fotbal in panta", sustine Ivan.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Potrivit acestuia, "Udrea ar trebui sa-si gaseasca si un hobby separat de politica".

"Dumneaei da impresia ca nu are ce face si ca se plictiseste, ca si presedintele Traian Basescu, dupa cum a demonstrat-o inclusiv actiunea acestuia de ieri (sesizarea CC in legatura cu legea care stabileste pragul de 30% pentru validarea referendumului - n.r.). Impreuna sau separat, doamna Udrea si presedintele Basescu ar trebui sa isi gaseasca o ocupatie mai serioasa, nu atacurile gratuite si punerea de bete in roate. Candidatura la presedintie, pe care o doreste Elena Udrea, nu este un hobby", a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.