Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, ii ureaza liderului PNL, Crin Antonescu, de ziua de nastere, "La multi ani, multa sanatate si multe succese", sustinand ca in aceste momente, "complicate inca economic, social pentru tara", este nevoie de "multa intelepciune politica si efort comun".
"Ieri (n.r. - vineri) i-am urat premierului sanatate, «La multi ani» si multe succese, sa-i dea Dumnezeu intelepciune si forta sa faca cat mai mult bine pentru aceasta tara. Aceeasi urare o am si pentru domnul Crin Antonescu. Este nevoie de foarte multa intelepciune politica in aceste momente inca complicate economic, social pentru aceasta tara. Este nevoie de un efort politic comun. Deci, ii urez domnului Crin Antonescu «La multi ani» si multa sanatate, multe succese si acest efort comun pentru binele Romaniei", a declarat Titus Corlatean, sambata, in curtea sediului MAE, unde are loc Ziua portilor deschise, transmite MEDIAFAX.

Crin Antonescu s-a nascut in 21 septembrie 1959, la Tulcea. El are un copil si este casatorit cu europarlamentarul PNL Adina Valean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.