Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca ii ureaza premierului Vioctor Ponta de ziua lui de nastere "La multi ani!" si ca acesta sa aiba parte de "o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o".

"La multi ani ii doresc, ca reprezentant al aceeasi generatii, sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o!", a precizat Udrea pentru MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care implineste varsta de 41 ani, un cos cu 11 trandafiri albi, impreuna cu un carton pe care era trecut numele presedintelui alaturi de semnatura, dar fara urari de "La Multi Ani", au declarat surse guvernamentale.

Gestul presedintelui de a trimite trandafiri albi este unul protocolar, repetat si in alte ocazii, cu diferite personalitati.

Vineri dimineata, presedintele Traian Basescu a declarat ca l-a felicitat inca de joi pe premierul Victor Ponta de ziua lui de nastere si ca i-a trimis un buchet de flori, iar intrebat ce flori i-a trimis, seful statului a spus razand: "Ei, nu stiu, intrebati-l. Crini".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.