Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, vineri, cum comenteaza faptul ca presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta flori de ziua de nastere, liberalul raspunzand: "Frumos. Probabil ca sa-i intre in voie, ca sa se impace si cu domnul Basescu".

Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu i-a trimis lui Ponta crini de ziua acestuia, Antonescu a raspuns: "Frumos. Probabil ca sa-i intre in voie, ca sa se impace si cu domnul Basescu".

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu a spus ca el nu-i va trimite flori lui Ponta. "Nu (trimit, n.r.). Am sunat, am vorbit. Eu ce as putea sa-i trimit? 41 de ce?", a spus Antonescu, razand, el precizand ca l-a sunat pe premierul Ponta si i-a transmis "La multi ani!".

Liderul PNL a evitat sa precizeze ce cadou ii va face, sambata, de ziua sa, premierul, aratand ca aceste lucruri reprezinta "chestiuni intime, private".

Intrebat daca sambata se asteapta sa primeasca, prin contrast, trandafiri rosii, Antonescu a spus: "Nu ma astept, nu ma tem de nimic, nu sper nimic. Sunt liber. Kazantzakis!".

Citeste si: Basescu, despre ziua lui Ponta: I-am trimis o felicitare si crini


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.