Premierul Victor Ponta sustine ca "s-a impacat" cu colegul de alianta, Crin Antonescu si ca orice divergente vor fi discutate doar in particular pe viitor, liderul PNL urmand sa fie sustinut de PSD la alegerile prezidentiale.

"Cred ca ati ramas un pic in urma cu stirile: ne-am impacat. Am vorbit, avea o vizita in Elvetia. Eu, sunt convins ca si Crin va face la fel, orice neintelegere sau disputa o pastram in privat. PSD si-a respectat absolut toate acordurile, nu am incalcat niciodata si nu se punea problema nici de aceasta data", a declarat Ponta, intrebat cum raspunde avertismentul lui Crin Antonescu privind ruperea USL, scrie realitatea.net.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, intr-un interviu pentru Gandul, ca Victor Ponta ar trebui sa se hotarasca daca ii mai sustine candidatura la prezidentiale, liberalul precizand si ca, daca USL se rupe, Ponta ar trebui sa demisioneze din functia de premier.

Anterior, Ponta a declarat, luni seara, la un post TV, ca PSD nu il va sustine "cu forta" pe Antonescu la prezidentiale daca acesta nu va dori sprijinul social-democratilor.

"Bineinteles, doar nu o sa-l sustinem cu forta. Daca ne spune ca nu doreste, ne vom intalni la PSD si ne vom decide pe cine sustinem. Noi am decis o data ca-l sustinem pe Crin Antonescu, dar daca nu vrea sa-l sustinem, cu forta nu se poate", a spus Ponta citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.