Vicepresedintele PDL Roberta Anastase ii recomanda liderului PNL Crin Antonescu "sa vorbeasca de opozitie cand trece in opozitie", ea acuzand ca PNL isi are "garnitura de ministri care inghit tot ce se intampla sau impart prajiturica", iar seara liderul lor "tine discursuri anti-Ponta la televizor".

Intrebat, marti, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, daca se simte colega de opozitie cu presedintele PNL Crin Antonescu, fostulsef al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a raspuns ca nu i se pare "in regula" atitudinea liderului PNL "in doua luntrii" si a spus ca Antonescu ar trebui sa vorbeasca despre opozitie atunci cand partidul sau se va afla in opozitie.

"Chestia asta cu sa fii in doua luntrii nu e in regula. Domnul Antonescu poate sa vorbeasca de opozitie cand trece in opozitie. Deocamdata isi are toata garnitura de ministri in Guvern care una voteaza, alta spun public, nu i-am vazut facand mai nimic, ministri care detin in schimb portofolii foarte importante. Nu i-am vazut spunand absolut nimic. Stau frumos, inghit tot ceea ce se intampla sau nu inghit sau le place sau impart prajiturica. Iar seara, la televizor, domnul Antonescu tine discursuri anti-Ponta", a afirmat vicepresedintele PDL Roberta Anastase, transmite MEDIAFAX.

Aceasta a mai spus ca "spectacolul public" dat de cei doi lideri ai USL ar putea fi justificat daca acestia ar lua decizii.

"Pe bune, ori pe noi, ceilalti, ne considera atat de fraieri incat sa stam si sa credem din spectacolul lor public. Un spectacol public poate fi justificat atunci cand iei si o decizie, nu doar atunci cand, pentru ca nu sunt comedii la televizor, sa te uiti la dezbaterile politice intre cei doi lideri", a adaugat Anastase.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, cine este liderul opozitiei, el raspunzand: "Cred ca tot eu", si explicand ulterior: "Suntem la guvernare, intr-o majoritate parlamentara, dar nu suntem la putere. Ma refer la mine si la PNL cel putin".

Intrebat cine este astazi liderul opozitiei, Crin Antonescu a raspuns: "Cred ca tot eu. Dar opozitia nu e la guvern, opozitia e la putere".

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

El a continuat: "Nu suntem la putere. Ma refer la mine si la PNL".

"Suntem la guvernare, suntem intr-o majoritate parlamentara, dar nu suntem la putere. Ma refer la mine si la PNL cel putin. E valabil si pentru altii, dar ma rog...", a spus presedintele liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.