Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu merge acum la Rosia Montana, pentru ca e posibil ca daca merge acolo minerii sa intre din nou in subteran in semn de protest, ceea ce nu e de dorit.

Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca este dispus sa mearga la Rosia Montana dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat ca inclusiv liderul PNL ar trebui sa se deplaseze in localitate.

"Chiar acuma nu merg sa discut, pentru ca abia a muncit premierul aseara sa-i scoata, daca ma duc acum s-ar putea sa intre la loc si nu cred ca asta e scopul", a raspuns liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a apreciat ca e foarte bine ca minerii au iesit din subteran si era normal ca acestia sa renunte la o forma de protest care nu avea motiv.

"Daca tema este ca punctul de vedere al oamenilor de acolo, al oamenilor care lucreaza acolo sau care ar vrea sa lucreze acolo trebuie ascultat, acest lucru era evident de la bun inceput", a mai sustinut Antonescu.

Presedintele Senatului a tinut sa salute gestul premierului Victor Ponta, mentionand ca "bine a facut ca s-a dus" la Rosia Montana.

Minerii de la Rosia Montana, care s-au blocat in subteran de cinci, respectiv trei zile, au iesit din mina, duminica seara, dupa aproape o ora de la momentul in care premierul Victor Ponta a coborat la ei, primul-ministru spunandu-le acestora ca le va aduce Comisia parlamentara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.