Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca daca voia cu adevarat sa-l insulte pe Victor Ponta, nu folosea un diminutiv ca "parsivel".

Antonescu sustine ca a folosit diminutivul "parsivel" in cazul premierului Victor Ponta pentru ca nu este "un om rau", dar asocierea PNL cu PDL si Vasile Blaga era "incorecta" si "parsiva", scrie MEDIAFAX.

"E un adjectiv la diminutiv, nici nu cred ca exista, poate l-am creat pe loc, poate pentru a explica o forma de simpatie. Am vrut sa sugerez si am spus-o foarte clar, cu un termen nu jignitor, dupa parerea mea – puteam sa spun duplicitar – asocierea mea in chestiunea asta cu domnul Vasile Blaga era incorecta. (...) Aceasta sugestie de asociere intre PNL si PDL era una parsiva. Am facut un diminutiv pentru ca nu sunt un om rau", a replicat liderul PNL.

De asemenea, el a comentat afirmatia lui Ponta legata de faptul ca premierul nu a spus in trei ani de zile "un lucru rau" despre liderul PNL.

"Trei ani de zile am fost un aliat cred perfect loial pentru domnul Victor Ponta, am vorbit de bine mai mult decat orice pesedist din tara asta despre Victor Ponta, n-am avut niciun fel de ezitare in momentele sale grele. Nu am nici acum si nu o sa am cata vreme o sa avem o alianta loiala", a completat seful PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.