Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca are informatii de la serviciile secrete ca cei mai multi contestatari ai Proiectului Rosia Montana sunt de buna credinta, dar totodata sunt si activisti in spatele carora stau interese straine care urmaresc blocarea unor proiecte economice.

"E o batalie economica in care Romania n-a participat in ultimii ani, in care am inceput sa contam ca suntem tara cea mai mare din regiune si dupa alegerile din noiembrie-decembrie parea sa avem o anumita stabilitate si directie, si evident ca exista interese, pentru unele dintre ele am si date, de a nu exista o dezvoltare economica a Romaniei. Dar pana la urma nu sunt de vina cei care ne pun bete in roate, noi trebuie sa avem grija de noi, aici nu e teoria conspiratiei", a spus premierul la Antena 3.

Victor Ponta a afirmat ca are informatii de la serviciile specializate ca majoritatea celor care protesteaza impotriva Proiectului Rosia Montana sunt persoane de buna credinta, dar exista si grupuri de interese straine care se afla in spatele protestelor.

"Ca si presedintele tarii, ca si anumiti ministrii, avem acces la diverse lucruri care tin de interese din afara Romaniei impotriva unor proiecte economice. Obligatia noastra este sa ne aparam", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.