Premierul Ponta a declarat miercuri ca nu stie daca legea adoptata de Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan e solutia cea mai buna, dar este evident ca intre viata unui caine si cea a unui om trebuia aleasa cea din urma, legea prevazand si adoptia sau tinerea in adaposturi a cainilor.

"S-a adoptat in Parlament Legea privind cainii fara stapan. Nu stiu daca e solutia cea mai buna. Stiu un singur lucru: ca, evident, trebuia luata o decizie, ca, evident, intre un copil sau viata unui om si caini trebuie sa alegem viata oamenilor si ca locul cainilor nu e pe strada", a spus miercuri Ponta, la inceputul sedintei de Guvern, scrie MEDIAFAX.

El a adaugat ca proiectul de lege adoptat prevede si variantele adaposturilor si al adoptiei cainilor, iar intr-un termen rezonabil fenomenul ar putea fi redus la niste limite acceptabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.