Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca a inteles, "indirect", ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el precizand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

El a spus ca in USL nu s-a discutat o pozitie comuna pe Rosia Montana, iar el, ca lider USL, si-a facut publica pozitia pe acest subiect.

Antonescu a spus ca "indirect" a inteles ca pozitia PSD este de sustinere a proiectului Rosia Montana si ca social-democratii ar trebui sa isi faca publica optiunea.

"Astfel de decizii politice nu se iau pe sub masa", a spus Antonescu, precizand insa ca nu este nicio problema daca PSD sustine proiectul, conform Mediafax.

El a spus ca desi in Guvern liberalii au cerut amanarea proiectului pentru ca acesta sa poata fi discutat, premierul a respins amanarea invocand niste termene si proiectul a fost trimis la Parlament. Antonescu a tinut sa sublinieze insa ca nu se poate vorbi despre o problema in USL.

Citeste si:
Iliescu il ATACA dur pe Antonescu: Habar n-are de industrie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.