Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni ca proiectul de lege privind cainii fara stapan va fi analizat de comisiile juridica si de administratie ale Camerei, urmand ca sa fie dezbatut marti in plen si votat pentru a fi trimis spre promulgare.

Zgonea a spus ca deputatii din Comisia juridica si pentru administratie se vor reuni luni, la ora 17.00, pentru a face "o audiere a tuturor partilor implicate", fiind invitat si primarul general Sorin Oprescu.

"Acest proiect de lege va avea un raport in seara aceasta de la cele doua comisii sesizate in fond, Comisia juridica si cea de administratie. Am avut o discutie cu cei doi colegi ai nostri, domnul Almajean si domnul Ciuca, vom face o audiere a tuturor partilor implicate, l-am informa si pe domnul Oprescu, daca vor sa fie prezente si organizatiile neguvernamentale, le rog sa fie prezente la comisie astazi, la ora 17.00. O ora jumatate, doua ore se vor audia toate parerile dupa care cele doua comisii vor delibera si vor face un raport. Maine (marti - n.r.) il vom pune in plen la ora 10.00, la ora 12:00 este votul final si-l vom trimite spre promulgare", a precizat Valeriu Zgonea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.