Crin Antonescu este constient ca PSD il va sustine la prezidentialele de anul viitor doar daca nu are alta varianta mai buna.

Ca urmare, le-a trasat liberalilor sarcina de a obtine cel putin 25% la europarlamentarele din mai 2014, ca sa poata emite pretentii la alegerile prezidentiale din noiembrie, scrie evz.ro.

"Ma intreb daca nu cumva e mai profitabil si... pe public nu mai vorbesc, dar si in sinea noastra, sa nu ne tot intrebam daca o sa ma sustina PSD-ul sau nu o sa ma sustina. O sa si-l tina daca nu va avea alta varianta mai buna! Asta e logica politica si e simpla si daca nu intelegeti asta va doriti mai bine sa pierdem. De ce sa ne tot intrebam daca putem sau nu sa facem 25%? Am spus ca da", a spus Antonescu, potrivit Romania TV.

Conform deciziilor stabilite de cele trei partide din alianta, Crin Antonescu este candidatul oficial al USL la viitoarele alegeri prezidentiale. Protocolul de constituire al Uniunii prevede, insa, ca va fi sustinut candidatul cel mai bine plasat in sondaje, poziție in care presedintele PNL nu se mai afla din moment ce Ponta il depaseste mereu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.