Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu sustine ca democrat-liberalii se intalnesc cu reprezentantii Guvernului nu pentru a coabita, ci pentru a prezenta solutii economice.

Catalin Predoiu a declarat, joi, la deschiderea Scolii de Vara a Organizatiei Pensionarilor si a Varstei a treia a PDL de la Eforie Nord, ca democrat-liberalii au primit critici din partea unor reprezentanti ai opozitiei pentru ca au solicitat sa se intalneasca cu Guvernul.

"Am fost criticati voalat de unii colegi din opozitie pentru faptul ca am cerut Guvernului Victor Ponta sa discutam despre economie. Faptul ca am cerut acest lucru probeaza forta interioara, probeaza responsabilitate. Noi nu putem sta sa vedem cum romanii sufera si sa ne bucuram ca Guvernul Ponta este incapabil. Noi suntem preocupati de incompetenta acestui guvern si suntem obligati de responsabilitatea pe care o avem fata de cetateni, sa-l tragem de maneca si sa-i spunem iata solutia, domnule Ponta. Intelegem ca nu stii despre ce-i vorba, dar iata solutia, fa ceva pentru oameni, nu sta acolo si vorbii la televizor. Asta e motivul pentru care ne intalnim cu acest guvern. Ne intalnim nu sa coabitam, ci ne intalnim sa luptam, sa luptam cu argumente si sa luptam pentru romani. Este important sa transmiteti in societate acest mesaj ca sa eliminam orice confuzie pe care unii mai putin prieteni o lanseaza din cand in cand", a afirmat Predoiu, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca PDL face opozitie puternica, "dar si inteligenta", forta neexcluzand inteligenta, si a sustinut ca democrat-liberalii vor sa combine "aceste lucruri".

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca PDL a trimis o scrisoare premierului prin care accepta o discutie pe masurile economice, aratand ca intalnirea poate avea loc pe 12 septembrie, asa cum a propus primul-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.