Partidul Miscarea Populara considera ca de acum premierul Victor Ponta trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru orice atac al cainilor comunitari asupra unor fiinte umane pe teritoriul Romaniei intrucat a preferat sa "paseze" raspunderea Parlamentului, in loc sa adopte o OUG cu masuri ferme.

"Domnul Ponta este, de acum inainte, partas la orice drama a unor oameni care ar putea fi victime ale cainilor comunitari. Domnul Ponta a avut ocazia sa aprobe chiar ieri (miercuri - n.r.), in sedinta de Guvern pe care a condus-o, o Ordonanta de Urgenta care sa prevada masuri ferme pentru indepartarea cainilor comunitari de pe strazile din Romania, inclusiv eutanasierea, ca ultima solutie. Premierul a preferat, dupa bunul obicei, sa paseze raspunderea Parlamentului, acolo unde legile sunt tergiversate sau chiar ingropate", se arata intr-un comunicat al PMP remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Partidul Miscarea Populara ii cere primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa renunte la organizarea unui referendum, considerand ca acesta este "perfect inutil, in conditiile in care problema cainilor comunitari nu poate fi reglementata decat pe intreg teritoriul national".

"Aceasta este o gaselnita populista a domnului Oprescu pentru a-si masca propria responsabilitate in cazul tragediei copilului de patru ani sfasiat de caini in Bucuresti. Cu banii pentru referendum Primarul General ar putea sa intreprinda masuri eficiente si rapide pentru indepartarea cainilor comunitari de pe strazile orasului", se mai arata in comunicatul PMP.

Citeste si: Oprescu ofera mai multe detalii despre referendumul sau pentru eutanasiere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.