Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, referindu-se la problema cainilor fara stapan, ca "este mai logic" ceea ce a propus Traian Basescu, respectiv adoptarea unei OUG, apreciind ca astfel "macar o luam pe o cale", in opinia sa referendumul propus de Oprescu fiind inutil.

Antonescu a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca, in ordinea prioritatilor bugetare, rezolvarea problemei cainilor de pe strazi trebuia sa fie primul obiectiv al autoritatilor locale, inaintea curateniei sau a plantarii florilor.

"Ce vom vota noi nu are nicio legatura cu debandada cainilor vagabonzi in strada", a sustinut liderul PNL, referindu-se la propunerea facuta de catre primarul Capitalei, Sorin Oprescu, privind organizarea unui referendum, transmite MEDIAFAX.

Antonescu a mai spus ca pentru el este dificil sa se gandesca cum va fi formulata intrebarea pentru un eventual referendum.

Liderul PNL a spus ca, daca intrebarea va fi "Doriti sa mai fiti muscati de caini?", cu siguranta bucurestenii vor raspunde ca nu doresc. De asemenea, daca intrebarea ar fi "Doriti sa omoram toti cainii?", cu siguranta sunt multi locuitori ai Capitalei care nu doresc acest lucru, a adaugat Antonescu.

El a spus ca nu vede rostul referendumuluim, reprezentand, in opinia sa, doar "o intarziere si o cheltuiala degeaba".

"E mai logic ce a propus Traian Basescu (...) Macar o luam pe o cale", a mai declarat Crin Antonescu.

Citeste si: Oprescu vrea referendum pentru eutanasiere: "Iertati-ne pe toti!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.