Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca este foarte curios in legatura cu procedura ascultarii interceptarilor si ca doreste neaparat sa puna "castile pe urechi", pentru a vedea in ce ipostaze l-au surprins procurorii DNA in dosarul referendumului.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde studiaza probele adunate de procurori in dosarul privind organizarea referendumului din 2012, ca va veni ori de cate ori are timp la dispozitie pentru a studia cu atentie fiecare dovada a anchetatorilor.

"O sa ne plictisim unii cu altii, astazi am vazut alte declaratii, niste adrese intre institutii si altele. Vreau sa vin sa studiez in fiecare ora in care pot pleca de la minister", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Acesta s-a aratat foarte interesat de modul in care va urma sa asculte interceptarile procurorilor facute in acest dosar si a lasat de inteles ca in acest context va fi pus in fata unui monitor si i se va da o pereche de casti.

"Nu am ajuns la casti, sunt foarte curios sa vad cum se face. Evident, poti vedea interceptarile si inainte, pentru ca sunt transcrise. Dar nu voi rata momentul sa pun castile. Este o curiozitate. E foarte interesant sa vezi cum fac altii", a precizat Dragnea.

Presedintele executiv al PSD a inceput sa vina, de luni, la DNA pentru a studia materialul de urmarire penala din dosarul privind organizarea referendumului din 2012.

In 6 septembrie 2012, vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare in dosarul privind referendumul de demitere a sefului statului, fiind acuzat ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, care sa garanteze validarea acestuia, potrivit DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.