Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, la Mamaia, parlamentarilor USL, ca este multumit de toti ministrii care fac parte din Cabinet, pe care nu-i trateaza ca pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci ca pe ministri USL.

"Vreau sa va spun ca sunt multumit de toti ministrii care fa parte din Cabinet, ca nu i-am tratat si nu-i voi trata niciodata pe ministrii PSD, PNL sau PC, ci USL", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca isi doreste ca in 2016, la viitoarele alegeri parlamentare, in aceasta formula, se se dea "socoteala" in fata electoratului de ceea ce s-a facut din ceea ce s-a promis in 2012.

"Eu nu vorbesc decat de Guvernul USL si asa si gandesc si, sincer, imi doresc foarte mult ca in 2016, in aceasta formula, sa putem sa dam socoteala in fata oamenilor de ceea ce am reusit sa facem din ceea ce am promis anul trecut", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.