Ramona Manescu a depus, luni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie organizata la Palatul Cotroceni, la care au luat parte presedintii Senatului si Camerei Deputatilor si membri ai Guvernului.

La evenimentul de la Palatul Cotroceni au fost prezenti vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Economiei, ministrul de Interne, Radu Stroe, ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Paduri, Lucia Varga, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

De asemenea, au fost prezenti consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Iulian Fota, Bogdan Dragoi, Gabriel Berca, Bogdan Manoiu, Claudiu Constantin Dinu, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat in interventia la scurta ceremonie de investire in functie a noului ministru al Transporturilor, ca ii doreste Ramonei Manescu mult succes si isi exprima speranta ca nu va "mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA".

"In primul rand va felicit pentru numirea in functia de ministru si cred ca ar trebui sa priviti la patru lucruri: privatizarea CFR Marfa, absorbtia fondurilor europene, tronsonul Nadlac-Arad, pentru ca restul tronsoanelor de la Sibiu sunt in executie, si metroul bucurestean", a spus Basescu, dupa ce Ramona Manescu a rostit juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor.

Desi nu a participat la ceremonia de investitura deoarece a trebuit sa plece spre Republica Moldova, Ponta a declarat ca "spre deosebire de presedintele Basescu", el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei

"Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din graba, presedintele i-a trasat sarcini care tin de alte ministere",
a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.