Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, duminica, ca ramane printre variantele PNL pentru ministerul Transporturilor, el precizand ca nu a mai vazut un asemenea linsaj mediatic in ce il priveste si ca un om politic, cand intra in politica, e ca "soldatul lui Napoleon".

"Eu nu am vazut asemenea linsaj mediatic si, slava Domnului!, am fost si am partipat la multe evenimente in tara asta", a spus Sapunaru, raspunzand unei intrebari privind criticile aduse candidaturii sale la preluarea functiei de ministru al Transporturilor.

Sapunaru a precizat ca se afla printre variantele discutate in PNL si ca decizia apartine premierului Ponta, scrie MEDIAFAX.

"Dar lasati, este o decizie a domnului premier", a spus Sapunaru.

El a aratat ca liderul PNL Crin Antonescu va anunta variantele discutate in PNL si ca in PNL exista mai multe variante discutate. Sapunaru a mai spus ca un om politic, atunci cand intra in politica, este ca "soldatul lui Napoleon".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.