Premierul Victor Ponta considera ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri, la acest moment fiind asteptata o decizie oficiala a PNL.

UPDATE

Premierul Victor Ponta a declarat ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens.

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului de sambata din BPN al PDL



Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el raspunzand: "Sunt sanse, sunt sanse".

Crin Antonescu a venit, duminica, la Palatul Parlamentului, la sedinta BPN a PNL, unde urmeaza sa se decida nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a fost intrebat de jurnalisti daca e si Ramona Manescu pe lista pentru ministerul Transporturilor si daca sunt sanse sa fie votata, el a raspuns: "Sunt sanse, sunt sanse", scrie MEDIAFAX.

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta BPN a PNL este in desfasurare. Niciun alt liberal nu a facut declaratii inainte de sedinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.