Deputatul PDL Elena Udrea a sustinut, joi, intr-o postare pe blogul personal, ca premierul tarii este mai preocupat de ce se spune la televizor despre el, decat de ce vor manca romanii in urmatorii ani.

“El are alte probleme acum, mult mai stringente: cum sa scape de imaginea de socialist de caviar, iubitor de lux si de concedii prin locatii din cele mai exotice”, a spus fostul ministru al Turismului.

Deputatul a scris pe blogul sau ca agricultura ar putea fi o “posibila salvare a economiei nationale”, dar politicienii nu isi pun in aplicare discursurile. Udrea a explicat ca desi premierul Victor Ponta si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au promis sa transforme agricultura intr-un punct forte al agriculturii romanesti, “Guvernul USL nu numai ca nu face nimic pentru agricultura, dar ii pune si piedici in functie de interesele clicii din jurul puterii”.

“Sistemul de irigatii e la pamant si nu se aloca bani catre aceasta directie. La fel cum nu se intampla absolut nimic in ceea ce priveste pregatirea anului 2014, cand strainii vor putea incepe sa cumpere terenuri agricole in Romania”, a scris Elena Udrea pe blog..

Fostul ministru a adaugat ca agricultura nu va fi un domeniu in care sa existe investitii straine, “ci doar interese” si a amintit de introducerea “impozitului pe parloaga” de catre USL si de oprirea acordarii certificatelor de depozit catre producatorii agricoli.

“Nu vreau sa fiu panicarda, dar situatia este dezastruoasa. Daca intr-adevar urmatoarea criza mondiala va fi una alimentara, asa cum se tot speculeaza, vom avea probleme inca mai mari decat la criza financiara inceputa in 2008. Pentru ca, daca acum ne-am mai descurcat fara credite, fara hrana nu putem trai”, a spus Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.